притисни ентер »

Април, стана ноември, а ноември -јануари, ново одложување за билетот за едно возење
Април, стана ноември, а ноември -јануари, ново одложување за билетот за едно возење

Април, стана ноември, а ноември -јануари, ново одложување за билетот за едно возење

И картичката за едно возење е сеуште само план. Откако прво беше најавена дека стартува во април, следеше одложување за ноември. Но откако и тој месец измина, следната најава се појави деновиве. Ја даде лично градоначалникот: билетот за едно возење ќе стартувал во јануари. Но Петре Шилегов не е сигурен, туку само „мисли“. -Мислам дека од први јануари

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење

Од први јануари конечно ќе се продаваат автобуски билети за едно возење. Сите корисници на ЈСП хартиените билети ќе можат да ги купат во самите автобуси. Ќе чинат 50 денари. -Овие билети ќе бидат олеснување за луѓето кои ретко го користат јавниот превоз или по потреба доаѓаат во Скопје од други градови, како и за туристите, вели градоначалникот Шилегов

Билет за едно возење не бидна ни во април ни во ноември, ама сега ќе го имало од јануари - ДА НЕ ГО НОСИ ДЕДО МРАЗ?!

Билет за едно возење не бидна ни во април ни во ноември, ама сега ќе го имало од јануари - ДА НЕ ГО НОСИ ДЕДО МРАЗ?!

Во Скопје, и покрај најавите за воведување, се уште не постои билет за едно возење во автобус. Ваков билет градоначалникот Петре Шилегов првично најавуваше дека ќе почне да се продава во април, потоа го пролонгираше за ноември, за денес конечно да најави дека таков билет во автобусите ќе почне да се продава од први јануари. Мислам дека од први јануари

Билет за едно возење не бидна ни во април ни во ноември, ама сега ќе го имало од јануари - ДА НЕ ГО НОСИ ДЕДО МРАЗ?!

Билет за едно возење не бидна ни во април ни во ноември, ама сега ќе го имало од јануари - ДА НЕ ГО НОСИ ДЕДО МРАЗ?!

Во Скопје, и покрај најавите за воведување, се уште не постои билет за едно возење во автобус. Ваков билет градоначалникот Петре Шилегов првично најавуваше дека ќе почне да се продава во април, потоа го пролонгираше за ноември, за денес конечно да најави дека таков билет во автобусите ќе почне да се продава од први јануари. Мислам дека од први јануари

Ново пролонгирање, билетот за едно возење ќе се продава од јануари

Ново пролонгирање, билетот за едно возење ќе се продава од јануари

Билетот ќе чини 50 денари, додека возењето за деца до седум годишна воздраст е бесплатно. За разлика од многу европски метрополи, во Скопје, и покрај најавите за воведување, се уште не постои билет за едно возење во автобус. Ваков билет градоначалникот Петре Шилегов првично најавуваше дека ќе почне да се продава во април,  потоа го пролонгираше за

ЈСП го враќа билетот за едно возење, ќе чини 50 денари

ЈСП го враќа билетот за едно возење, ќе чини 50 денари

Од први јануари конечно ќе се продаваат автобуски билети за едно возење. Сите корисници на ЈСП хартиените билети ќе можат да ги купат во самите автобуси. Ќе чинат 50 денари. -Овие билети ќе бидат олеснување за луѓето кои ретко го користат јавниот превоз или по потреба доаѓаат во Скопје од други градови, како и за туристите, вели градоначалникот Шилегов

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење - Колку ќе чини?

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење - Колку ќе чини?

Од први јануари конечно ќе се продаваат автобуски билети за едно возење. Сите корисници на ЈСП хартиените билети ќе можат да ги купат во самите автобуси. Билетите за едно возење ќе чинат 50 денари. -Овие билети ќе бидат олеснување за луѓето кои ретко го користат јавниот превоз или по потреба доаѓаат во Скопје од други градови, како и за туристите. Мислам

Поскап од очекуваното: ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење

Поскап од очекуваното: ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење

Поскап од очекуваното: ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење Од први јануари конечно ќе се продаваат автобуски билети за едно возење. Сите корисници на ЈСП хартиените билети ќе можат да ги купат во самите автобуси. Ќе чинат 50 денари. -Овие билети ќе бидат олеснување за луѓето кои ретко го користат јавниот превоз или по потреба доаѓаат

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење – еве колку ќе чини

ЈСП од јануари ќе го врати билетот за едно возење – еве колку ќе чини

ИЗВОР Скопје24 | декември 6, 2019 Од први јануари конечно ќе се продаваат автобуски билети за едно возење. Сите корисници на ЈСП хартиените билети ќе можат да ги купат во самите автобуси. Ќе чинат 50 денари. -Овие билети ќе бидат олеснување за луѓето кои ретко го користат јавниот превоз или по потреба доаѓаат во Скопје од други градови, како и за туристите,

Прво во април, па ноември, сега билетот за едно возење ќе се продавал од јануари

Прво во април, па ноември, сега билетот за едно возење ќе се продавал од јануари

Во Скопје, и покрај најавите за воведување, се уште не постои билет за едно возење во автобус. Ваков билет градоначалникот Петре Шилегов првично најавуваше дека ќе почне да се продава во април,  потоа го пролонгираше за ноември, за денес конечно да најави дека таков билет во автобусите ќе почне да се продава од први јануари. Мислам дека од први јануари