притисни ентер »

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА
Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Сакате вистинска солидарност? Повлечете го предлогот за драстично кратење на плати на работниците, откажете се од функционерските плати и работете про боно додека трае кризата, затоа што само така се сака Македонија! Ова не е време на ситно политиканство, туку на мудри одлуки, објави Мицкоски на Твитер. Документите се однесуваат за нови привремени

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Сакате вистинска солидарност? Повлечете го предлогот за драстично кратење на плати на работниците, откажете се од функционерските плати и работете про боно додека трае кризата, затоа што само така се сака Македонија! Ова не е време на ситно политиканство, туку на мудри одлуки, објави Мицкоски на Твитер. Документите се однесуваат за нови привремени

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук. „Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук. „Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува

ВМРО-ДПМНЕ: Заев вели дека треба да се штеди, а власта троши за 4 дена 8 милиони денари за патувања

ВМРО-ДПМНЕ: Заев вели дека треба да се штеди, а власта троши за 4 дена 8 милиони денари за патувања

Не е солидарност кога Заев вели дека треба да се штеди, а власта троши за 4 дена 8 милиони денари за патувања и репрезентација. Не е солидарност кога неспособноста на владата ќе сака да ја наплати врз грбот на работниците, се вели во реакцијата од ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на Зоран Заев Не е солидарност кога Заев вели дека треба да се штеди, а власта

Нелоски: Заев или не знае економија или ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Нелоски: Заев или не знае економија или ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Слушајќи ја веселата математика на Заев имам една нејаснотија, дали човекот незнае економија или шири дезинформаци, вели Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ. Кога збориме за поддршка на реалниот сектор, неколку податоци за нештата да бидат појасни. За полесно да сфати Заев ќе земам пример со 1 вработен што зема НЕТО плата од 25 илјади денари. За тој вработен

Нелоски: Заев или не знае економија или ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Нелоски: Заев или не знае економија или ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Слушајќи ја веселата математика на Заев имам една нејаснотија, дали човекот незнае економија или шири дезинформаци, вели Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ. Кога збориме за поддршка на реалниот сектор, неколку податоци за нештата да бидат појасни. За полесно да сфати Заев ќе земам пример со 1 вработен што зема НЕТО плата од 25 илјади денари. За тој вработен

ВМРО-ДПМНЕ: Не е солидарност да се кратат плати а да се ангажираат нови привремени вработувања

ВМРО-ДПМНЕ: Не е солидарност да се кратат плати а да се ангажираат нови привремени вработувања

Не е солидарност да се крати од платата на работниците, а оние со привремени вработувања да седат дома и земаат плата, бараме повлекување на мерката за кратење плати Не е солидарност кога Заев вели дека треба да се штеди, а власта троши за 4 дена 8 милиони денари за патувања и репрезентација. Не е солидарност кога неспособноста на владата ќе сака да

Мицкоски: Додека Заев бара кратење на плати, во Гази Баба склучуваат договори за привремени вработувања

Мицкоски: Додека Заев бара кратење на плати, во Гази Баба склучуваат договори за привремени вработувања

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил објави договор склучен од страна на општина Гази Баба на 17.03.2020 година за привремени вработувања во износ од 15 милиони денари. Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми

Мицкоски: Заев порачува кратење на платите, a во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Заев порачува кратење на платите, a во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто време кога се неспособни