притисни ентер »

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар
Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила, од кои четири несовесно паркирани возила на паркинг место наменето за лица со посебни потреби, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 139 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле

Пајакот во Центар со месеци не се заморува

Пајакот во Центар со месеци не се заморува

И минатата недела пајакот немал милост во општина Центар. Имено, ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција – Скопје минатата недела санкционирале 316 возачи за непрописно паркирање. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „пајак“ на ЈП ПОЦ биле отстранети 177 непрописно паркирани

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

„Пајакот“ улови 316 непрописно паркирани возила

„Пајакот“ улови 316 непрописно паркирани возила

Минатата недела во општина Центар се санкционирани 316 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. – Во периодот од 25 ноември до 1 декември со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177  непрописно паркирани возила, од кои четири несовесно паркирани возила на паркинг место наменето

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

Минатата недела казнети 316 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 возачи за непрописно паркирање кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12., со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177 непрописно паркирани возила,

Mинатата недела санкционирани се 316 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Mинатата недела санкционирани се 316 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 316 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 25.11. до 01.12.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 177  непрописно паркирани