притисни ентер »

Нацијата им се поклони: Спектакуларен пречек за златните одбојкарки на Србија
Нацијата им се поклони: Спектакуларен пречек за златните одбојкарки на Србија

Нацијата им се поклони: Спектакуларен пречек за златните одбојкарки на Србија

Женската одбојкарска репрезентациј на Србија по освоувањето на златниот медал на Светското првенство во Јапонија денеска доби спектакуларен пречек во Белград. Илјадници навивачи дојдоа да ја споделат радоста со обојкарките и заедно да го прослават историскиот успех. Нацијата им се поклони: Спектакуларен пречек за златните одбојкарки на Србија (ВИДЕО)

Белград спектакуларно ги пречека „златните девојки“ од Јапонија

Белград спектакуларно ги пречека „златните девојки“ од Јапонија

Одбојкарките на Србија во Јапонија ги обединија светската и европската титула, а поради власtите во Сrбија организираа и пречек на „златните девојки“ во Белград. Како и сите останати селекции, така и одбојкарките на Србија беа пречекани пред Градското собрание во Белград, каде се собраа неколку илјади фанови за да ги поздрават новите светски шампиони

Белград ги пречека „златните девојки“ од Јапонија

Белград ги пречека „златните девојки“ од Јапонија

Одбојкарките на Србија во Јапонија ги обединија светската и европската титула, а поради власtите во Сrбија организираа и пречек на „златните девојки“ во Белград. Како и сите останати селекции, така и одбојкарките на Србија беа пречекани пред Градското собрание во Белград, каде се собраа неколку илјади фанови за да ги поздрават новите светски шампиони