притисни ентер »

Ова се 5-те најбезбедни кросовери за 2018 година

Ова се 5-те најбезбедни кросовери за 2018 година

Безбедноста е еден од најважните квалитети кои треба да се земат во предвид при купувањето на секој автомобил. Ова се потврдува индиректно и од самите производители кои моделите ги опремуваат со најсовремени системи за активна и пасивна безбедност. Експертите од Националната управа за безбедност на сообраќајот (NHTSA) и Осигурителниот институт за безбедност