притисни ентер »

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“
Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

По оперативниот зафат на срцето на Мик Џегер, одложената турнеја „No Filter “ на „Ролингстоунси“ ќе продолжи и најавени се нови датуми на концертите, а Џегер објави видео на „Твитер“. Турнејата беше одложена околу два месеци откако во април Мик Џегер (75) беше подложен на операција, наводно, на замена на срцев залисток. Џегер на „Твитер“ објави видео

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

По оперативниот зафат на срцето на Мик Џегер, одложената турнеја No Filter  на „Ролингстоунси“ ќе продолжи и најавени се нови датуми на концертите, а Џегер објави видео на „Твитер“. Турнејата беше одложена околу два месеца откако во април Мик Џегер (75) беше подложен на операција, наводно, на замена на срцев залисток. Џегер на „Твитер“ објави видео

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

По оперативниот зафат на срцето на Мик Џегер, одложената турнеја No Filter  на „Ролингстоунси“ ќе продолжи и најавени се нови датуми на концертите, а Џегер објави видео на „Твитер“. Турнејата беше одложена околу два месеца откако во април Мик Џегер (75) беше подложен на операција, наводно, на замена на срцев залисток. Џегер на „Твитер“ објави видео

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

Џегер преку видео го најави продолжувањето на турнејата на „Ролингстоунси“

По оперативниот зафат на срцето на Мик Џегер, одложената турнеја „No Filter “ на „Ролингстоунси“ ќе продолжи и најавени се нови датуми на концертите, а Џегер објави видео на „Твитер“. Турнејата беше одложена околу два месеци откако во април Мик Џегер (75) беше подложен на операција, наводно, на замена на срцев залисток. Џегер на „Твитер“ објави видео

The Rolling Stones ја обновуваат својата турнеја по операцијата на Џегер

The Rolling Stones ја обновуваат својата турнеја по операцијата на Џегер

Музичарите од групата The Rolling Stones се подготвени да се вратат на сцената откако ја одложија турнејата во Северна Америка поради операција на срцето на Мик Џегер, соопштија американските медиуми. Турнејата „No Filter“ на групата во САД ќе почне во Чикаго на 21 јуни. Вториот концерт во градот е закажан за 25-ти јуни. Сите датуми што беа одложени

The Rolling Stones ја обновуваат својата турнеја по операцијата на Џегер

The Rolling Stones ја обновуваат својата турнеја по операцијата на Џегер

Музичарите од групата The Rolling Stones се подготвени да се вратат на сцената откако ја одложија турнејата во Северна Америка поради операција на срцето на Мик Џегер, соопштија американските медиуми. Турнејата „No Filter“ на групата во САД ќе почне во Чикаго на 21 јуни. Вториот концерт во градот е закажан за 25-ти јуни. Сите датуми што беа одложени

Мик Џегер ќе се врати на сцена два месеци по операцијата на срцето

Мик Џегер ќе се врати на сцена два месеци по операцијата на срцето

Мик Џегер е подготвен да се врати на сцена, два месеци по операцијата на срцето. „Ролинг стоунс“ ги објави новите датуми од северноамериканската турнеја „Без филтер“, која ќе стартува на 21 јуни во Чикаго. Таа оригинално требаше да почне на 20 април во Мајами, но мораше да биде одложена, бидејќи лекарите го советувале 75-годишниот Џегер дека му треба

Мик Џегер пред 20 дена имаше опрација на срце, а веќе се спрема за турнеја

Мик Џегер пред 20 дена имаше опрација на срце, а веќе се спрема за турнеја

Фронтменот на Стоунси, Мик Џегер на Твитер објави видео во кое се гледа како танцува и со тоа го шокираше светот. А така е затоа што сите знаат оти тој пред 20 дена имаше операција на срцето. И не само што објави видео, туку најави и дека турнејата продолжува. Имено, светската турнеја беше само поместена заради операцијата. Веќе од јулу продолжува

Мик Џегер пред 20 дена имаше опрација на срце, а веќе се спрема за турнеја

Мик Џегер пред 20 дена имаше опрација на срце, а веќе се спрема за турнеја

Фронтменот на Стоунси, Мик Џегер на Твитер објави видео во кое се гледа како танцува и со тоа го шокираше светот. А така е затоа што сите знаат оти тој пред 20 дена имаше операција на срцето. И не само што објави видео, туку најави и дека турнејата продолжува. Имено, светската турнеја беше само поместена заради операцијата. Веќе од јулу продолжува

Овој сите ќе не закопа

Овој сите ќе не закопа

Во април Ролинг стоунс ја прекинаа турнејата затоа што му се слошило на Мик Џегер и мораше да му прават итна операција на срце. Сега сме средина на мај, Мик Џегер само што го објави ова видео. 75-годишниот Мик Џегер.