притисни ентер »

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија
Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Сите треба да се запрашаат дали сакаат Словенија на Орбан или пак суверена Словенија

Шарец: Сите треба да се запрашаат дали сакаат Словенија на Орбан или пак суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или суверена Словенија

Премиерот во оставка обвини повеќе политичари дека наместо да ги решаваат проблемите на граѓаните тие повеќе работат да си обезбедат подобри позиции за нив. Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој

Шарец за актуелните случувања: Словенија на Орбан или суверена и независна Словенија?

Шарец за актуелните случувања: Словенија на Орбан или суверена и независна Словенија?

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јавуваат од Љубљана. Овој став Шарец го изнесе по пишувањата на словенечките медиуми за наводниот начинот на кој се финансира

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Шарец: Треба да се запрашаме дали сакаме Словенија на Орбан или наша суверена Словенија

Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните мрежи коментирајќи ги актуелните случувања во земјата порача сите треба да се запрашаат дали сакаат, како што напиша Словенија на Орбан или пак суверена Словенија, јави дописникот на МИА од Љубљана. Љубљана, 14 февруари 2020 (МИА) – Словенечкиот премиер во оставка Маријан Шарец, на социјалните