притисни ентер »

„Вербалниот деликт“ на новата претседателка
„Вербалниот деликт“ на новата претседателка

„Вербалниот деликт“ на новата претседателка

И шуто и рогато, и уко и неуко, и неписмено и полуписмено…, сите глувци се престорија во „уставобранители“ цитирајќи амандмани, закони и договори, злонамерно интерпретирајќи ги и „пакувајќи“ ги во објави на војна и „црни листи“, делејќи дури и мазохистички етикети за некакво – само ним јасно – флагрантно прекршување на уставот и законот! И ве ставаат