притисни ентер »

Како да дознаете дали е враќана километражата на автомобилот што сакате да го купите?!
Како да дознаете дали е враќана километражата на автомобилот што сакате да го купите?!

Како да дознаете дали е враќана километражата на автомобилот што сакате да го купите?!

Купувањето на половен автомобил може да биде ризично, особено ако не сте сигурни во состојбата и историјата на возилото. Една од најчестите измами кои се случуваат при продажба на половни автомобили е враќањето на километражата, односно намалувањето на поминатите километри со цел да се зголеми вредноста на автомобилот. Ова не само што е незаконско,