притисни ентер »

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери
Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната дистрибуирана технологија и развојот на глобалниот екосистем. Целта на настанот беше разгледување на можноста

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на  специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

Huawei го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Huawei го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на  специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на  специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на  специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

| август 13, 2019 За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство во Huawei Consumer Business Group, рече дека EMUI10 е пионер во распоредувањето на технолошки апликации

Huawei Развојна конференција - Градење екосистеми и привлекување партнери

Huawei Развојна конференција - Градење екосистеми и привлекување партнери

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната дистрибуирана технологија и развојот на глобалниот екосистем. Целта на настанот беше разгледување на можноста