притисни ентер »

Што да јадете и како да вежбате за време и по менопаузата: Ова е единствениот начин да го избегнете дебелеењето по 50 - тата година

Што да јадете и како да вежбате за време и по менопаузата: Ова е единствениот начин да го избегнете дебелеењето по 50 - тата година

Постојат ли начини кои може да ни помогнат да останеме здрави и да ја одржуваме килажата и по 50 - тата година и по менопаузата? Жените по 50 - тата година, често доживуваат шок, бидејќи сосема неочекувано, претходно виткото тело почнува да се прелива и да виси, па кога ќе се погледнете во огледало, постои силна желба да се скрши нешто тешко и од мала