притисни ентер »

7 Строги навики за хигиена на Јапонците
7 Строги навики за хигиена на Јапонците

7 Строги навики за хигиена на Јапонците

Кога ќе влезат во тоалет Јапонците облекуваат посебни влечки, а тие што ги носат низ домот ги оставаат пред вратата од тоалетот. Тоа што е нормално во Јапонија, честопати е чудно за нас. Во јапонските домови нивото на хигиена се одржува на многу високо ниво. Хигиенски навики од секојдневието на Јапонците: Кога ќе влезат во тоалет Јапонците облекуваат

Посебни влечки за во тоалет и уште 7 строги навики за хигиена на Јапонците

Посебни влечки за во тоалет и уште 7 строги навики за хигиена на Јапонците

Кога ќе влезат во тоалет Јапонците облекуваат посебни влечки, а тие што ги носат низ домот ги оставаат пред вратата од тоалетот. Тоа што е нормално во Јапонија, честопати е чудно за нас. Во јапонските домови нивото на хигиена се одржува на многу високо ниво.