притисни ентер »

Мицкоски - Владата силно ќе падне, прашање е дали нешто ќе остане од СДСМ
Мицкоски - Владата силно ќе падне, прашање е дали нешто ќе остане од СДСМ

Мицкоски - Владата силно ќе падне, прашање е дали нешто ќе остане од СДСМ

Македонија денеска е завиена во црно, ова е предавство, залудни се фалбите и изнасилените насмевки, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес- конференција. Тој вели дека премиерот Заев денеска ја преименувал државата, иако договорот се уште не е стапен на сила. „Готов си Заев, сите го знаат тоа, а набрзо и ти ќе го дознаеш

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев тврди дека не е за избори, но во еден момент призна дека му одговарале,  но како рече не било погодоно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев, иако во еден момент призна дека му одговарале, сепак тврди дека не е за предвремни парламентарни избори заедно со претседателските, бидејќи како што рече тоа не би било погодоно сега за економија. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Премиерот Зоран Заев вели дека му одговарале избори, но како рече не било погодно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени парламентарни избори заедно со претседателските

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев, иако во еден момент призна дека му одговарале, сепак тврди дека не е за предвремни парламентарни избори заедно со претседателските, бидејќи како што рече тоа не би било погодоно сега за економија. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Заев до Мицкоски: Молиш Бога да не ти се случат избори

Премиерот Зоран Заев тврди дека не е за избори, но во еден момент призна дека му одговарале, но како рече не било погодоно сега за економија да се распишат предвремени парламентарни избори. На денешната прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Заев: Сакаме избори, ама економијата ќе се блокира

Премиерот Зоран Заев вели дека му одговарале избори, но како што рече, не било погодно сега да се распишат и да се одржат зашто ќе се блокирала економијата. Ова Заев го кажа на прес-конференција одржана по повод изгласувањето на уставните измени, одговарајќи на новинарско прашање околу предлогот на опозицијата за предвремени парламентарни избори заедно