притисни ентер »

Зоран крстевски за читателите на “вечер“: хороскоп за 2019 година
Зоран крстевски за читателите на “вечер“: хороскоп за 2019 година

Зоран крстевски за читателите на “вечер“: хороскоп за 2019 година

Колку и да е тешко во животот, човекот ја поседува способноста да ги менува нештата и да создава подобри услови за среќно и хармонично живеење. За да го постигне тоа, неопходно е да верува во сопствените вредности и да ја негува надежта дека ѕвездите ќе му бидат максимално наклонети. Во Библијата пишува: “Според вашата вера ќе бидете наградени”. Затоа,