притисни ентер »

Експлозија во центарот на Париз
Експлозија во центарот на Париз

Експлозија во центарот на Париз

Силна експлозија одекна во централниот дел на Париз денес наутро, потврди полицијата. Според извештаите дваесетина лица се повредени во експлозијата за која се верува дека ја предизвикало истекување на гас.

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета по пожар во магацин на продавницата. Голема материјална штета е предизвикана на околните објекти и на местото на инцидентот се многу возила на пожарникарите и на итната медицинска помош, јавија француски медиуми. Експлозијата

Голема експлозија во центарот на Париз, има повредени

Голема експлозија во центарот на Париз, има повредени

Силна експлозија одекна во централниот дел на Париз денес наутро, потврди полицијата. Според извештаите неколку лица се повредени во експлозијата за која се верува дека ја предизвикало истекување на гас. Експлозијата се случи на улицата Тревиз, предизвикувајќи пожар и хаос и на соседните улици, објавија локални сведоци и новинари. Énorme #explosion

Голема експлозија во центарот на Париз, има и повредени

Голема експлозија во центарот на Париз, има и повредени

Силна експлозија одекна во централниот дел на Париз денес наутро, потврди полицијата. Според извештаите неколку лица се повредени во експлозијата за која се верува дека ја предизвикало истекување на гас. Експлозијата се случи на улицата Тревиз, предизвикувајќи пожар и хаос и на соседните улици, објавија локални сведоци и новинари. Полицијата потврди

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета по пожар во магацин на продавницата. Голема материјална штета е предизвикана на околните објекти и на местото на инцидентот се многу возила на пожарникарите и на итната медицинска помош, јавија француски медиуми. Експлозијата

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета по пожар во магацин на  продавницата. Голема материјална штета е предизвикана на околните објекти и на местото на инцидентот се многу возила на пожарникарите и на итната медицинска помош, јавија француски медиуми. Експлозијата

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета од пожар во магацин на продавницата. Париз, 12 јануари 2109 (МИА) – Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета по пожар во магацин на  продавницата

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Силна експлозија во продавница за бели пецива во Париз, има повредени

Неколку луѓе се повредени во експлозија при истекување гас во продавница за бели пецива во Париз. Експлозијата била причинета по пожар во магацин на  продавницата. Голема материјална штета е предизвикана на околните објекти и на местото на инцидентот се многу возила на пожарникарите и на итната медицинска помош, јавија француски медиуми. Експлозијата

ВО ЖИВО: Масивна експлозија во Париз!

ВО ЖИВО: Масивна експлозија во Париз!

Повеќемина повредени во голема експлозија во центарот на Париз. Се претпоставува дека е поради истекување на гас. Се чека на дополнителни информации од полицијата!