притисни ентер »

Директна авиолинија Скопје – Крф од 1 јуни со „Ејџијан ерлајнс“
Директна авиолинија Скопје – Крф од 1 јуни со „Ејџијан ерлајнс“

Директна авиолинија Скопје – Крф од 1 јуни со „Ејџијан ерлајнс“

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави денеска ТАВ Македонија, операторот на македонските аеродроми . На линијата Скопје-Крф ќе лета грчката национална авиокомпанија „Ејџијан Ерлајнс“, до крајот

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави денеска ТАВ Македонија, операторот на македонските аеродроми. На линијата Скопје-Крф ќе лета грчката национална авиокомпанија Ејџијан Ерлајс, до крајот

ТАВ Аеродроми најавува: AEGEAN воведува нов директен лет од Скопје до островот Крф од јуни

ТАВ Аеродроми најавува: AEGEAN воведува нов директен лет од Скопје до островот Крф од јуни

Од 1 јуни 2024 година, благодарение на грчката национална авиокомпанија AEGEAN, која е членка на STAR ALLIANCE, нова директна сезонска авиолинија ќе биде воведена од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф, а со тоа ќе се овозможи извонредна и уникатна конекција меѓу енергичниот град Скопје со живописниот остров Крф во Грција, известуваат од

Авиолинија Скопје - Крф од 1 јуни со „Ејџијан ерлајнс“

Авиолинија Скопје - Крф од 1 јуни со „Ејџијан ерлајнс“

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот аеродром Скопје до Аеродромот Крф ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа летна дестинација ќе трае еден час и 15-ина минути, објави денеска ТАВ Македонија, операторот на македонските аеродроми. На линијата Скопје - Крф ќе лета грчката национална авиокомпанија „Ејџијан ерлајс“ до крајот

Нова директна линија од Скопје до Крф, летовите ќе почнат од 1 јуни

Нова директна линија од Скопје до Крф, летовите ќе почнат од 1 јуни

Грчката авиокомпанија Aegean Airlines ова лето ќе започне со нова сезонска авионска линија од Скопје до островот Крф, објави Ex-Yu Aviation. Летовите ќе почнат од 1 јуни и ќе се одвиваат до 28 септември. Авиобилетите за летот Скопје – Крф се достапни преку веб страницата на авиокомпанијата. Повратен билет има со почетна цена од 220 евра. Ова е трета

Од 1 јуни директен лет од Скопје до грчкиот остров Крф

Од 1 јуни директен лет од Скопје до грчкиот остров Крф

Грчката авиокомпанија „Aegean Airlines“ ќе започне со редовни летови меѓу Скопје и грчкиот остров Крф од 1 јуни, соопшти Екс-Ју Авијација. Од скопскиот аеродром ќе се лета секој вторник и сабота, додека возвраните летови се планирани за среда и недела. Летовите ќе се одвиваат до 28 септември 2024 година. Во моментов, повратен билет е со почетна цена

„Ејџиан“ воведува сезонски лет Скопје-Крф од 1 јуни

„Ејџиан“ воведува сезонски лет Скопје-Крф од 1 јуни

Грчката авиокомпанија „Ејџиан Ерлајнс“ од 1 јуни ќе почне сезонски да лета од Скопје до островот Крф. Со авиони АТР-72, „Ејџиан“ преку регионалниот бренд „Олимпик Ер“ ќе лета двапати неделно, вторник и сабота од македонската престолнина до популарната туристичка дестинација во Јонското море. На веб сајтот на „Ејџиан“ веќе можат да се купат карти за

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави денеска ТАВ Македонија, операторот на македонските аеродроми. На линијата Скопје-Крф ќе лета грчката национална авиокомпанија Ејџијан Ерлајс, до крајот

ТАВ Аеродроми најавува: AEGEAN воведува нов директен лет од Скопје до островот Крф од јуни

ТАВ Аеродроми најавува: AEGEAN воведува нов директен лет од Скопје до островот Крф од јуни

Добивај вести на Viber ТАВ Аеродроми со задоволство го најавува воведувањето на нова сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот на Крф, на кој ќе лета авиокомпанијата AEGEAN почнувајќи од 1-ви јуни Од 1јуни 2024 година, благодарение на грчката национална авиокомпанија AEGEAN , која ечленка на STAR ALLIANCE, нова директна сезонска

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави денеска ТАВ Македонија, операторот на македонските аеродроми. На линијата Скопје-Крф ќе лета грчката национална авиокомпанија Ејџијан Ерлајс, до крајот