притисни ентер »

Трите најголеми трендови за украсување новогодишна елка
Трите најголеми трендови за украсување новогодишна елка

Трите најголеми трендови за украсување новогодишна елка

Празничната сезона не можеме да ја замислиме без новогодишната елка. Без разлика дали сте љубител на празничното декорирање или не, во најмала рака ќе поставите елка. Некои сакаат да ја укасуваат елката традиционално, а други да експериментираат. Годинава се издвојуваат три трендови за украсување елка. Погледнете го ова видео и одлучете како вие ќе

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Осветлувањето на Новогодишната елка на плоштадот „Македонија“ во Скопје, закажано за утревечер (7. декември) во 19 часот, ќе го означи почетокот на новогодишното празнување во во главниот град. На осветлувањето на новогодишната елка ќе присуствува и градоначалникот Шилегов, кој ќе ја отвори и новогодишната населба Винтерленд, која како што наведуваат

Утревечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот „Македонија“

Утревечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот „Македонија“

Со осветлување на Новогодишната елка поставена на плоштадот „Македонија“ утревечер во 19 часот, ќе се отвори и Винтерленд – новогодишната населба што ќе придонесе за празничниот амбиент во градот, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници. Како што соопшти Град Скопје, осветлувањето на елката ќе биде придружено со настап на средношколскиот хор

ФИНИШИРААТ АКТИВНОСТИТЕ ВО НОВОГОДИШНАТА НАСЕЛБА “ВИНТЕРЛЕНД”: Утре вечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот “Македонија”

ФИНИШИРААТ АКТИВНОСТИТЕ ВО НОВОГОДИШНАТА НАСЕЛБА “ВИНТЕРЛЕНД”: Утре вечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот “Македонија”

Привршува поставувањето на куќичките и другите пропратни содржини за новогодишната населба „Винтерленд“ во чија средина ќе биде поставена голема новогодишна елка која ќе светне утре вечер во 19 часот. Официјалната празнична програма во центарот на градот ќе почне на 15 декември. На плоштадот “Македонија” во тек е поставувањето на куќичките и другите

Елката ќе светне утревечер со хор од 120 средношколци и оркестар

Елката ќе светне утревечер со хор од 120 средношколци и оркестар

Со осветлувањето на Новогодишната елка поставена на плоштадот „Македонија“ закажано за утревечер во 19 часот, ќе се отвори и Винтерленд – новогодишната населба што ќе придонесе за празничниот амбиент во градот, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, соопшти Градот. – Осветлувањето на елката ќе го придружува настап на средношколскиот хор

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Осветлувањето на новогодишната елка на плоштадот Македонија во Скопје, закажано за утревечер (7. декември) во 19 часот, ќе го означи почетокот на новогодишното празнување во главниот град. На осветлувањето на новогодишната елка ќе присуствува и градоначалникот Петре Шилегов, кој ќе ја отвори и новогодишната населба Винтерленд, која како што наведуваат

Утревечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот „Македонија“

Утревечер ќе светне новогодишната елка на плоштадот „Македонија“

Со осветлувањето на Новогодишната елка поставена на плоштадот „Македонија“, закажано за утревечер во 19 часот, ќе се отвори и Винтерленд – новогодишната населба што ќе придонесе за празничниот амбиент во градот, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници. Осветлувањето на елката ќе го придружува настап на средношколскиот хор составен од 120 ученици

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Осветлувањето на новогодишната елка на плоштадот Македонија во Скопје, закажано за утревечер (7 декември) во 19 часот, ќе го означи почетокот на новогодишното празнување во главниот град. На осветлувањето на новогодишната елка ќе присуствува и градоначалникот Петре Шилегов, кој ќе ја отвори и новогодишната населба Винтерленд, која, како што наведуваат

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Хор од 120 ученици ќе го најави осветлувањето на новогодишната елка во центарот на Скопје

Осветлувањето на новогодишната елка на плоштадот Македонија во Скопје, закажано за утревечер (7. декември) во 19 часот, ќе го означи почетокот на новогодишното празнување во главниот град. На осветлувањето на новогодишната елка ќе присуствува и градоначалникот Петре Шилегов, кој ќе ја отвори и новогодишната населба Винтерленд, која како што наведуваат

Утревечер ќе светне новогодишната елка во Скопје

Утревечер ќе светне новогодишната елка во Скопје

Осветлувањето на Новогодишната елка на плоштадот „Македонија“ во Скопје, закажано за утревечер, во 19 часот, ќе го означи почетокот на новогодишното празнување во во главниот град. На осветлувањето на новогодишната елка ќе присуствува и градоначалникот Шилегов, кој ќе ја отвори и новогодишната населба Винтерленд, која како што наведуваат до Град Скопје,