притисни ентер »

Егзотични автомобили страдаа во железничка несреќа со камион во Хјустон / ВИДЕО
Егзотични автомобили страдаа во железничка несреќа со камион во Хјустон / ВИДЕО

Егзотични автомобили страдаа во железничка несреќа со камион во Хјустон / ВИДЕО

За среќа, нема жртви и повредени во сообраќајната несреќа, но со оглед на извештаите во кои се наведува дека штета претрпеле не само локомотивата и камионот (поточно полуприколка), туку и одреден број превезувани автомобили, извесно е дека сопствениците на осигурителните компании ќе имаат голем проблем. Во внатрешноста на полуприколката, се наоѓал