притисни ентер »

Семејството Гучи подготвува тужба за филмот "House of Gucci" на Ридли Скот
Семејството Гучи подготвува тужба за филмот "House of Gucci" на Ридли Скот

Семејството Гучи подготвува тужба за филмот "House of Gucci" на Ридли Скот

Семејството Гучи ѝ се закани на продукцијата на филмот "House of Gucci" со судски процес поради нивното портретирање на Патриција Реџани "црната вдовица". Наследниците на Алдо Гучи тврделе дека продукцијата на филмот не се потрудила да го консултира пре да ги претстави членовите на семејството Гучи како насилници, неуки и нечувствителни за светот околу

Семејството Гучи подготвува тужба за филмот со Лејди Гага: Патриција не е наша жртва

Семејството Гучи подготвува тужба за филмот со Лејди Гага: Патриција не е наша жртва

Семејството Гучи се закани на продукцијата на филмот „House Of Gucci“ со тужба поради начинот на кој се портретирани во новиот филм на Ридли Скот, а особено претставувањето на Патриција Реџани - „Црната вдовица“ како жртва. Наследниците на Алдо Гучи (го игра Ал Пачино во филмот) тврдеа дека „продукцијата на филмот“ не „се обидела да ги консултира“

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Со еден од најелегантните ансамбли на модерното време – Лејди Гага, Џаред Лето, Адам Драјвер, Ал Пачино, Џереми Ајронс, Салма Хајек и Џек Хјустон – оваа драматизација на убиството на Маурицио Гучи секако ја поларизираше публиката и критичарите, и наиде на остра осуда од семејството Гучи. Патриција Гучи, една од вторите братучедки на Маурицио, тврдеше

Империјата Гучи СОЗДАДЕНА ВО ЛИФТ, СРУШЕНА ВО ПИЦЕРИЈА: Неверство, уцени, фалсификување и на крајот смрт

Империјата Гучи СОЗДАДЕНА ВО ЛИФТ, СРУШЕНА ВО ПИЦЕРИЈА: Неверство, уцени, фалсификување и на крајот смрт

Филмското убиство на Маурицио Гучи, всушност, е само финале на низата катастрофални настани поврзани со ова италијанско семејство. Брзиот пораст и стрмниот пад, дозата на одмазда, малку љубомора и сè зачинето со ладнокрвно убиство е филмски рецепт кој ќе закова многумина на филмските екрани. Додека сите со нетрпение чекаме да го видиме филмот, ова

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Со еден од најелегантните ансамбли на модерното време – Лејди Гага, Џаред Лето, Адам Драјвер, Ал Пачино, Џереми Ајронс, Салма Хајек и Џек Хјустон – оваа драматизација на убиството на Маурицио Гучи секако ја поларизираше публиката и критичарите, и наиде на остра осуда од семејството Гучи. Патриција Гучи, една од вторите братучедки на Маурицио, тврдеше

Империјата Гучи СОЗДАДЕНА ВО ЛИФТ, СРУШЕНА ВО ПИЦЕРИЈА: Неверство, уцени, фалсификување и на крајот смрт

Империјата Гучи СОЗДАДЕНА ВО ЛИФТ, СРУШЕНА ВО ПИЦЕРИЈА: Неверство, уцени, фалсификување и на крајот смрт

Филмското убиство на Маурицио Гучи, всушност, е само финале на низата катастрофални настани поврзани со ова италијанско семејство. Брзиот пораст и стрмниот пад, дозата на одмазда, малку љубомора и сè зачинето со ладнокрвно убиство е филмски рецепт кој ќе закова многумина на филмските екрани. Додека сите со нетрпение чекаме да го видиме филмот, ова

Член на семејството Гучи го критикува кастингот на House of Gucci

Член на семејството Гучи го критикува кастингот на House of Gucci

Внуката на Алдо Гучи  го критикуваше изборот на актери за крими драмата “Куќата Гучи“, односно како што рече „ужасниот кастинг“ на филмот на Ридли Скот бидејќи актерите воопшто не личат на нејзините роднини. Патриција Гучи, втора братучетка на покојниот Маурицио, тврди дека е навредена од начинот на кој нејзиното семејство е претставено во филмот и

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Со еден од најелегантните ансамбли на модерното време – Лејди Гага, Џаред Лето, Адам Драјвер, Ал Пачино, Џереми Ајронс, Салма Хајек и Џек Хјустон – оваа драматизација на убиството на Маурицио Гучи секако ја поларизираше публиката и критичарите, и наиде на остра осуда од семејството Гучи. Патриција Гучи, една од вторите братучедки на Маурицио, тврдеше

Како богаташка, сопственик на пропадната пицерија, портир и јасновитка го смислија убиството на моќниот Гучи

Како богаташка, сопственик на пропадната пицерија, портир и јасновитка го смислија убиството на моќниот Гучи

Фото насловна: Shutterstock Во режија на Ридли Скот, филмот „Куќата на Гучи“ ја открива позадината на приказната за колапсот на династијата Гучи, како и атентатот врз Маурицио, внукот на основачот на оваа модна куќа. Имено, Патриша Гучи е осудена за организирање на убиството во 1995 година, откако ја остави поради помлада жена. Прекарот „Црна вдовица“

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Ридли Скот возврати на критиките на семејството Гучи

Со еден од најелегантните ансамбли на модерното време – Лејди Гага, Џаред Лето, Адам Драјвер, Ал Пачино, Џереми Ајронс, Салма Хајек и Џек Хјустон – оваа драматизација на убиството на Маурицио Гучи секако ја поларизираше публиката и критичарите, и наиде на остра осуда од семејството Гучи. Патриција Гучи, една од вторите братучедки на Маурицио, тврдеше