притисни ентер »

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот. Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот. Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот. Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот Утре без вода делови од Сопиште

Вонредно чистење на резервоарот ќе остави без вода жители на Сопипте

Вонредно чистење на резервоарот ќе остави без вода жители на Сопипте

Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден 13.07.2018(петок),прекин на водоснабдување ке имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште во периодот од 8 часот и 30 минути до 14 часот и 30 минути. Вонредно чистење на резервоарот ќе остави без вода жители на Сопипте

Утре без вода делови од Сопиште

Утре без вода делови од Сопиште

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Поради вонредно чистење на резервоарот Сопиште на ден утре прекин на водоснабдување ќе имаат населените места Ракотинци, Добри Дол и Сопиште, во општина Сопиште. Како што соопшти РЦУК, прекинот ќе биде во периодот од 08:30 до 14:30 часот. сст/ 12:42 ### Утре без вода делови од Сопиште