притисни ентер »

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест
Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва на дуелот на МТВ му одговори на Заев околу тоа дека му бил советник на екс-премиерот Никола Груевски. - Јас како советник на Груевски работев пробоно, односно без надомест. Бев советник околу година ипол. Ви оставив неколку проекти во енергетиката, кои вие ги поништивте. А, сега на нивна основа

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва на дуелот на МТВ му одговори на Заев околу тоа дека му бил советник на екс-премиерот Никола Груевски. - Јас како советник на Груевски работев пробоно, односно без надомест. Бев советник околу година ипол. Ви оставив неколку проекти во енергетиката, кои вие ги поништивте. А, сега на нивна основа

Мицкоски: Го советував Груевски пробоно, без никаков надомест

Мицкоски: Го советував Груевски пробоно, без никаков надомест

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва на дуелот на МТВ му одговори на Заев околу тоа дека му бил советник на екс-премиерот Никола Груевски. - Јас како советник на Груевски работев пробоно, односно без надомест. Бев советник околу година ипол. Ви оставив неколку проекти во енергетиката, кои вие ги поништивте. А, сега на нивна основа

Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицковски денеска му порача на Заев дека треба да се разбуди од сонот и да види како кукаат граѓаните. - Гледаат по излози и немаат пари да купат, плодовите на пазарите им скапуваат, не успевате да го видите тоа, разбудете се тоа е реалноста, јас ќе ви помогнам, порача Мицковски. Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не ја лажете јавноста

Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не ја лажете јавноста

Мојата куќа не е во Тафталиџе, туку во Влае. Ве поканувам кога ќе имате време да поминете на кафе, за во иднина да не ја лажете јавноста за тоа каде е лоцирана. Ова беше одговорот на Мицковски вечерва на дуелот на МТВ со Зоран Заев, откако тој изнесе погрешни податоци за имотот на Мицкоски. Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не

Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не ја лажете јавноста

Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не ја лажете јавноста

Мојата куќа не е во Тафталиџе, туку во Влае. Ве поканувам кога ќе имате време да поминете на кафе, за во иднина да не ја лажете јавноста за тоа каде е лоцирана. Ова беше одговорот на Мицковски вечерва на дуелот на МТВ со Зоран Заев, откако тој изнесе погрешни податоци за имотот на Мицкоски. Мицковски до Заев: Повелете на кафе во мојата куќа за да не

Мицковски:Како советник на Груевски работев  без надомест

Мицковски:Како советник на Груевски работев без надомест

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на обвинувањата од премиерот Заев дека гради куќа во Тафталиџе од 500.000 евра, рече дека куќата не се наоѓа таму. -Ве поканувам на кафе во мојата куќа, која е во Влае, а не во Тафталиџе, да видите каде е, да не ги лажете граѓаните, иако знам дека тоа ви е навика. Јас како советник на Груевски работев

Мицкоски не добивал надомест за советничките услуги на Груевски

Мицкоски не добивал надомест за советничките услуги на Груевски

На обвинувањата за високите хонорари кои Мицкоски ги добивал како советник на Груевски, лидерот на опозицијата изјави дека работел про-боно. -Ве поканувам на кафе во мојата куќа, која е во Влае, а не во Тафталиџе, да видите каде е, да не ги лажете граѓаните, иако знам дека тоа ви е навика. Јас како советник на Груевски работев про-боно, односно без

Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицковски денеска му порача на Заев дека треба да се разбуди од сонот и да види како кукаат граѓаните. - Гледаат по излози и немаат пари да купат, плодовите на пазарите им скапуваат, не успевате да го видите тоа, разбудете се тоа е реалноста, јас ќе ви помогнам, порача Мицковски. Мицковски до Заев: Граѓаните кукаат

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Мицкоски: Му бев советник на Груевски без надомест

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на обвинувањата од премиерот Заев дека гради куќа во Тафталиџе од 500.000 евра, рече дека куќата не се наоѓа таму. -Ве поканувам на кафе во мојата куќа, која е во Влае, а не во Тафталиџе, да видите каде е, да не ги лажете граѓаните, иако знам дека тоа ви е навика. Јас како советник на Груевски работев