притисни ентер »

Денар: Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари
Денар: Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Денар: Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Најпознатата светска дигитална валута, биткоин, продолжи и денес да ја губи вредноста, откако вчера го регистрираше најлошиот дневен пад во месецот. На раното утринско тргување, биткоинот ослабе за 5,5 проценти, откако претходниот ден падна за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 американски долари за прв пат од 1 август.

Денар: Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Денар: Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Најпознатата светска дигитална валута, биткоин, продолжи и денес да ја губи вредноста, откако вчера го регистрираше најлошиот дневен пад во месецот. На раното утринско тргување, биткоинот ослабе за 5,5 проценти, откако претходниот ден падна за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 американски долари за прв пат од 1 август, пишува Денар. Извор:

ПАД НА БИТКОИНОТ: Колку вреди сега?

ПАД НА БИТКОИНОТ: Колку вреди сега?

Биткоинот е на двенеделен минимум, под 10.000 долари. Најпознатата светска дигитална валута, биткоин, продолжи  да ја губи вредноста, откако завчера го регистрираше најлошиот дневен пад во месецот. Биткоинот ослабе за 5,5 проценти, откако претходниот ден падна за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 американски долари за прв пат од 1 август.

Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Најпознатата светска дигитална валута, биткоин, продолжи и денес да ја губи вредноста, откако вчера го регистрираше најлошиот дневен пад во месецот. На раното утринско тргување, биткоинот ослабе за 5,5 проценти, откако претходниот ден падна за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 американски долари за прв пат од 1 август.

Катастрофален пад на Биткоинот

Катастрофален пад на Биткоинот

Најпознатата светска дигитална валута биткоин продолжила и денес да губи на вредност, откако вчера забележала најголем дневен пад во месецот. Во раното утринско тргување биткоин ослабел за 5,5 проценти откако ден претходно паднал за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 долари прв пат од 1-ви август. Трговците велат дека е тешко да се утврди причината

Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Биткоинот на двенеделен минимум, под 10.000 долари

Најпознатата светска дигитална валута, биткоин, продолжи и денес да ја губи вредноста, откако вчера го регистрираше најлошиот дневен пад во месецот. На раното утринско тргување, биткоинот ослабе за 5,5 проценти, откако претходниот ден падна за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 американски долари за прв пат од 1 август.

Пукна балонот? Биткоин продолжи да ја губи вредноста, паднал под психолошката граница од 10.000 долари

Пукна балонот? Биткоин продолжи да ја губи вредноста, паднал под психолошката граница од 10.000 долари

Најпознатата светска дигитална валута биткоин продолжила и денес да губи на вредност, откако вчера забележала најголем дневен пад во месецот. Во раното утринско тргување биткоин ослабел за 5,5 проценти откако ден претходно паднал за дури 7,7 проценти, спуштајќи се под 10.000 долари прв пат од 1-ви август. Тоа било и најголем пад на криптовалутите од