притисни ентер »

Паркингот на Водно викендов го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно викендов го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС-пораки. – Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари. На паркиралиштата е поставена соодветна хоризонтална и вертикална сигнализација,

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Оттаму истакнуваат дека заедно со ЈП „Градски паркинг” вовеле зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно, како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите

Паркингот на Водно овој викенд го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно овој викенд го искористиле 245 возила

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари. Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Оттаму истакнуваат дека заедно со ЈП „Градски

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Скопје, 10 август 2020 (МИА) – Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Оттаму истакнуваат дека заедно со ЈП „Градски

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

Скопје, 10 август 2020 () – Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Оттаму истакнуваат дека заедно со ЈП „Градски паркинг“ вовеле зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно, како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на