притисни ентер »

Рок и симфонија со Дани на Хераклеа
Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Камерниот оркестар на Битола на 4-ти август ќе одржи концерт во античкиот театар на Хераклеа. Под името „Рок и симфонија“ големите рок хитови ќе ги пеат Дани Димитровска, Михајло Трајковски – Сак и Жарко Јакимоски. Влезниците се во ограничен број и чинат 300 денари, а ќе се продаваат на билетарата на Центарот за култура – Битола. За време на концертот,

Рок и синфонија со Дани на Хераклеа

Рок и синфонија со Дани на Хераклеа

Камерниот оркестар на Битола на 4-ти август ќе одржи концерт во античкиот театар на Хераклеа. Под името „Рок и синфонија“ големите рок хитови ќе ги пеат Дани Димитровска, Михајло Трајковски – Сак и Жарко Јакимоски. Влезниците се во ограничен број и чинат 300 денари, а ќе се продаваат на билетарата на Центарот за култура – Битола. За време на концертот,

Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Камерниот оркестар на Битола на 4-ти август ќе одржи концерт во античкиот театар на Хераклеа. Под името „Рок и симфонија“ големите рок хитови ќе ги пеат Дани Димитровска, Михајло Трајковски – Сак и Жарко Јакимоски. Влезниците се во ограничен број и чинат 300 денари, а ќе се продаваат на билетарата на Центарот за култура – … Continue reading Рок и симфонија

Дани Димитровска ќе настапи со Камерниот оркестар на Битола

Дани Димитровска ќе настапи со Камерниот оркестар на Битола

Како што веќе објавивме Камерниот оркестар на Битола ќе одржи концерт на 4-ти август . Концертот беше првично најавен за Ракометното игралиште во Градскиот парк во Битола но е преместен во античкиот театар на Хераклеа. На сите концерти на Камерниот оркестар на Битола настапуваат и по неколку вокали. Овој пат тоа ќе бидат Дани Димитровска, Михајло Трајковски