притисни ентер »

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции
Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. – Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Авион на „Ер Канада” принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада” принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада”, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции”. – Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. – Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Авион одеднаш почнал да се тресе, повредени 35 патници - драма на небото, канадски авион принудно слетал

Авион одеднаш почнал да се тресе, повредени 35 патници - драма на небото, канадски авион принудно слетал

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. -Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. – Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Драма на небото: Големи турбуленции направиле хаос во авион на „Ер Канада“

Драма на небото: Големи турбуленции направиле хаос во авион на „Ер Канада“

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. -Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции – 35 лица се повредени

Авион на „Ер Канада“ принудно слета поради силни турбуленции – 35 лица се повредени

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. „Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени“, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите, како

269 патници во паника, 35 повредени: Поради силни турбуленции авион слета принудно

269 патници во паника, 35 повредени: Поради силни турбуленции авион слета принудно

269 патници во паника, 35 повредени: Поради силни турбуленции авион слета принудно Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. -Според сегашните информации, 35

Авион принудно слета поради силни турбуленции – 35 лица се повредени

Авион принудно слета поради силни турбуленции – 35 лица се повредени

Авион на „Ер Канада“, поради силни турбуленции, принудно слета на Хаваи, при што 35 лица се повредени, пренесува МИА. Како што соопшти компанијата, авионот летал кон Австралија, но бил принуден да слета поради „непредвидени и изненадни турбуленции“. – Според сегашните информации, 35 лица се полесно повредени, изјави портпаролката на компанијата. Турбуленциите,

Принудно слетување на авион на „Ер Канада“ во Хаваи, повеќе од 25 повредени

Принудно слетување на авион на „Ер Канада“ во Хаваи, повеќе од 25 повредени

Авион на компанијата „Ер Канада“ морал принудно да слета на Хаваи откако налетал на силни турбуленции, јавува СТV њуз. При принудното слетување биле повредени 25 патници. Поради тоа морал да слета принудно на аеродромот во Хонолулу. „Првите информации кажуваат дека 25 лица добиле лесни повреди“, изјави портпаролката на „Ер Канада“. Најмногу патници