притисни ентер »

Откажан претсезонскиот тест во Сепанг
Откажан претсезонскиот тест во Сепанг

Откажан претсезонскиот тест во Сепанг

2021 Sepang Shakedown и официјалниот MotoGP тест се откажани. 2021 Sepang Shakedown и официјалниот MotoGP тест се откажани. Како резултат на се построгите ограничувања во Малезија, FIM, IRTA и Dorna Sports официјално соопштија дека се откажуваат 2021 Sepang Shakedown и официјалниот MotoGP тест. Тестовите требаше да бидат првите кои ќе се оддржат надвор