притисни ентер »

Сакате да ја избришете пораката?
Сакате да ја избришете пораката?

Сакате да ја избришете пораката?

Опцијата на корисниците ќе им биде достапна 10 минути по испраќањето. За оваа опција досега доста се дискутираше, бидејќи беше откриено дека Марк Закерберг отсекогаш ја имал. Сега ќе ја имаат сите. Според објавата на тимот на Messenger, опцијата за бришење пораки по испраќањето е веќе достапна на некои корисници и овозможува бришење на тоа што е испратено,

На „Фејсбук“ и „Месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „Фејсбук“ и „Месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „Ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на gmail. Наскоро „Фејсбук“ и „Месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во следните

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во

Facebook Messenger воведува бришење на испратени пораки

Facebook Messenger воведува бришење на испратени пораки

Дали некогаш некому сте испратиле порака на Facebook Messenger, а потоа сте сакале да ја избришете? Без разлика за каков вид порака станува збор, наскоро ќе можете засекогаш да ја избришете. Опцијата на корисниците ќе им биде достапна 10 минути по испраќањето. За оваа опција досега доста се дискутираше, бидејќи беше откриено дека Марк Закерберг отсекогаш

Фејсбук Месинџер конечно ќе ви дава можност да ја избришете испратената порака – ќе имате 10 минути за тоа

Фејсбук Месинџер конечно ќе ви дава можност да ја избришете испратената порака – ќе имате 10 минути за тоа

Алатката за бришење на веќе испратени пораки на Фејсбук Месинџер, која беше најавена во април, конечно ќе биде возможна за сите корисници на апликацијата. Корисниците ја забележале оваа опција регистрирана како „доаѓа наскоро“ во објаснувањето за новата верзија на Месинџер на оперативниот систем iOS. Оваа долго очекувана новина ќе овозможува простор

Наскоро ќе можеме да бришеме испратени пораки во фејсбук месинџер

Наскоро ќе можеме да бришеме испратени пораки во фејсбук месинџер

Фејсбук Месенџер ќе воведе опција  со која ќе дозволи бришење на испратените пораки, во рок од 10 минути по испраќањето. Во верзијата 191,0 Messenger за iOS, новата функција е запишна како „доаѓа наскоро“. Ова практично значи дека испратената порака ќе ја снема кај корисникот до кого сте ја испратиле. Освен тоа, избришаната порака нема да остане ни