притисни ентер »

Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец
Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат , во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување. Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“ Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување. Loading...

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“ Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

МВР „влезе“  во Грчец, Сарај и Студеничани

МВР „влезе“ во Грчец, Сарај и Студеничани

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пишува Алсат Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

На подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани во тек е голема полициска акција, објави „Алсат“. Според телевизијата во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Голема полициска акција вечерва се спроведува во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пишува Алсат. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.