притисни ентер »

Пет години го немаше никаде, а сега сака да ја види ќерка си
Пет години го немаше никаде, а сега сака да ја види ќерка си

Пет години го немаше никаде, а сега сака да ја види ќерка си

Веќе пет години актерот Том Круз нема контакт со ќерката Сури, која ја доби во бракот со актерката Кејти Холмс. Наводно, скиентолошката црква го оддалечила од девојчето, бидејќи го гледала како потенцијален проблем. Поранешната сопруга на Круз е противничка на оваа црква и по разводот ја изолирала од таму и ќерката. Актерот пет години не бил во контакт

Том Круз сака да ја види Сури по цели 5 години

Том Круз сака да ја види Сури по цели 5 години

Веќе пет години актерот Том Круз нема контакт со ќерката Сури, која ја доби во бракот со актерката Кејти Холмс. Наводно, скиентолошката црква го оддалечила од девојчето, бидејќи го гледала како потенцијален проблем. Поранешната сопруга на Круз е противничка на оваа црква и по разводот ја изолирала од таму и ќерката. Актерот пет години не бил во контакт

По 5 години, Том Круз сака да ја види Сури

По 5 години, Том Круз сака да ја види Сури

Веќе пет години актерот Том Круз нема контакт со ќерката Сури, која ја доби во бракот со актерката Кејти Холмс. Наводно, скиентолошката црква го оддалечила од девојчето, бидејќи го гледала како потенцијален проблем. Поранешната сопруга на Круз е противничка на оваа црква и по разводот ја изолирала од таму и ќерката. Актерот пет години не бил во контакт

Том Круз сака да ја види ќерката Сури по пет години

Том Круз сака да ја види ќерката Сури по пет години

Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќерка Сури (13), која ја доби во бракот со актерката Кери Холмс (40). Од девојчето го оддалечила скиентолошката црква затоа што таа им претставувала потенцијален извор на проблеми. Со години американските медиуми пишуваат како поранешната сопруга на Том е противничка на нивната црква.

Том Круз се разбуди: Пет години си ја немаше видено ќерката, а сега му текна дека е татко

Том Круз се разбуди: Пет години си ја немаше видено ќерката, а сега му текна дека е татко

Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќеркичка Сури (13), која ја доби во брак со актерката Кејти Холмс (40). Од девојчето го одалечи сиентолошката црква бидејќи наводно таа претставувала потенцијален извор на проблеми. Со години американските медиуми пишуваа како поранешната сопруга на Том Круз е противничка на неговата црква

Том Круз по пет години изрази желба да ја види ќерката – Сури порасна, а тој не знае како изгледа

Том Круз по пет години изрази желба да ја види ќерката – Сури порасна, а тој не знае како изгледа

Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќеркичка Сури (13), која ја доби во брак со актерката Кејти Холмс (40). Од девојчето го оддалечи сиентолошката црква бидејќи наводно таа претставувала потенцијален извор на проблеми. Со години американските медиуми пишуваа како поранешната сопруга на Том Круз е противничка на неговата

Том Круз посака да ја види ќеркичката Сури

Том Круз посака да ја види ќеркичката Сури

Од ќерката го одалечи сиентолошката црква бидејќи таа им преставувала потенцијален извор на проблеми... Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќеркичка Сури (13) , која ја доби во брак со актерката Кејти Холмс (40) . Од девојчето го одалечи сиентолошката црква бидејќи наводно таа претставувала потенцијален извор на проблеми

Том Круз се разбуди: Пет години си ја немаше видено ќерката, а сега му текна дека е татко

Том Круз се разбуди: Пет години си ја немаше видено ќерката, а сега му текна дека е татко

Том Круз се разбуди: Пет години си ја немаше видено ќерката, а сега му текна дека е татко Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќеркичка Сури (13), која ја доби во брак со актерката Кејти Холмс (40). Од девојчето го одалечи сиентолошката црква бидејќи наводно таа претставувала потенцијален извор на проблеми. Со години американските

НАJMPAЧНИТЕ ТAJНИ НА ТОМ КРУЗ ЌЕ БИДАТ ОБЕЛОДEHEТИ АКО ЈА HAПУШTИ СИЕHTOЛОШКАТА ЦPKВА: Aктepoт пет гoдини не ја видeл свojата ќepка

НАJMPAЧНИТЕ ТAJНИ НА ТОМ КРУЗ ЌЕ БИДАТ ОБЕЛОДEHEТИ АКО ЈА HAПУШTИ СИЕHTOЛОШКАТА ЦPKВА: Aктepoт пет гoдини не ја видeл свojата ќepка

Актерот Том Круз (57) со години нема никаков контакт со својата ќеркичка Сури (13), која ја доби во бpaк со актерката Кејти Холмс (40). Од девојчето го одалечи сиентолошката цpква бидејќи наводно таа претставувала потенцијален извор на пpoблеми. Со години американските медиуми пишуваа како поранешната сопруга на Том Круз е пpoтивничка на неговата цpkва