притисни ентер »

Бугарите нашле начин како да се справат со дрски пациенти
Бугарите нашле начин како да се справат со дрски пациенти

Бугарите нашле начин како да се справат со дрски пациенти

Во последните неколку дена во етерот одекнаа односите помеѓу пациентите и докторите во тетовската болница, каде се разменувале тупаници наместо медицинска помош. Бугарите очигледно тој проблем го решиле уште одамна. Инаку предметот е изборен за студентите од прва година на медицинскиот факултет.