притисни ентер »

Бачев му порача на Иванов да го поништи договорот од Преспа
Бачев му порача на Иванов да го поништи договорот од Преспа

Бачев му порача на Иванов да го поништи договорот од Преспа

„Вчера се случи едно од најголемите предавства во поновата македонска историја. Странскиот измеќар Зоран Заев и 81 пратеник извршија национално предавство врз македонскиот народ и македонската држава со изгласувањето на уставните измени со кои се брише се што е македонско“, рече Јанко Бачев од „Единствена Македонија". „Меѓутоа, уште ништо не е готово

Бачев: Имаме план Б за името

Бачев: Имаме план Б за името

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција истакна дека ништо не е готово по гласањето на уставните измени во Собранието, обелоденувајќи го партискиот план за спречување на преименувањето на земјата во Република Северна Македонија. Бачев, кој е дел од движењето „Македонија бојкотира“ смета дека на потег е претседатеот,

Бачев: Имаме план Б за името

Бачев: Имаме план Б за името

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција истакна дека ништо не е готово по гласањето на уставните измени во Собранието, обелоденувајќи го партискиот план за спречување на преименувањето на земјата во Република Северна Македонија. Бачев, кој е дел од движењето „Македонија бојкотира“ смета дека на потег е претседатеот,

Бачев: Имаме план Б за името

Бачев: Имаме план Б за името

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција истакна дека ништо не е готово по гласањето на уставните измени во Собранието, обелоденувајќи го партискиот план за спречување на преименувањето на земјата во Република Северна Македонија. Бачев, кој е дел од движењето „Македонија бојкотира“ смета дека на потег е претседатеот,

Бачев најави „план – Б“ по усвојување на уставните измени

Бачев најави „план – Б“ по усвојување на уставните измени

За Јанко Бачев вчерашното изгласување на уставните измени е најголемото предавство во историјата на Македонија. Бачев најави план Б кој ќе се активира во процесот на известување на земјите членки на Обединетите нации дека земјава има ново име. Во планот е вклучен и претседателот Ѓорге Иванов. „Многу е веројатно дека марионетата Заев како Влада прв

Бачев најави „план – Б“ по усвојување на уставните измени

Бачев најави „план – Б“ по усвојување на уставните измени

За Јанко Бачев вчерашното изгласување на уставните измени е најголемото предавство во историјата на Македонија. Бачев најави план Б кој ќе се активира во процесот на известување на земјите членки на Обединетите нации дека земјава има ново име. Во планот е вклучен и претседателот Ѓорге Иванов. „Многу е веројатно дека марионетата Заев како Влада прв

Бачев: Иванов да побара седница на Советот за безбедност на ОН за да се отфрли Договорот од Преспа

Бачев: Иванов да побара седница на Советот за безбедност на ОН за да се отфрли Договорот од Преспа

Вчера се случи едно од најголемите предавства во поновата македонска историја. Странскиот измеќар Зоран Заев и 81 пратеник извршија национално предавство врз македонскиот народ и македонската држава со изгласувањето на уставните измени со кои се брише се што е македонско, рече лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев. – Меѓутоа, уште ништо не

Бачев: Имаме план Б за името

Бачев: Имаме план Б за името

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција истакна дека ништо не е готово по гласањето на уставните измени во Собранието, обелоденувајќи го партискиот план за спречување на преименувањето на земјата во Република Северна Македонија. Бачев, кој е дел од движењето „Македонија бојкотира“ смета дека на потег е претседателот,

Бачев: Претседателот Иванов мора да го поништи Договорот од Преспа и на крајот на мандатот да застане на страната на македонскиот народ

Бачев: Претседателот Иванов мора да го поништи Договорот од Преспа и на крајот на мандатот да застане на страната на македонскиот народ

Вчера се случи едно од најголемите предавства во поновата македонска историја. Странскиот измеќар Зоран Заев и 81 пратеник извршија национално предавство врз македонскиот народ и македонската држава со изгласувањето на уставните измени со кои се брише се што е македонско, рече првиот човек на „Единствена Македонија“, Јанко Бачев. „Меѓутоа, уште ништо

Бачев: Иванов да побара седница на Советот за безбедност на ОН за да се отфрли Договорот од Преспа

Бачев: Иванов да побара седница на Советот за безбедност на ОН за да се отфрли Договорот од Преспа

Вчера се случи едно од најголемите предавства во поновата македонска историја. Странскиот измеќар Зоран Заев и 81 пратеник извршија национално предавство врз македонскиот народ и македонската држава со изгласувањето на уставните измени со кои се брише се што е македонско, рече лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев. [embedded content] – Меѓутоа,