притисни ентер »

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје
Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се

Дебарчанец тешко ранет со огнено оружје

Дебарчанец тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се

Пукање во Дебар: Маж тешко ранет со огнено оружје

Пукање во Дебар: Маж тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег.Немилиот настан се случил

Обид за убиство во Дебар: Маж тешко ранет со огнено оружје

Обид за убиство во Дебар: Маж тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се случил на улицата „Вељко Влаховиќ", во близина на Саат кула џамијата, а едно лице, осомничено за „убиство во обид", е приведено. -Околу 22:00 часот во нашата установа,

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Дебар,18 јуни 2021(МИА) – А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

Жител на Дебар тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се

ПОРАДИ СЕРИОЗНОСТА НА ПОВРЕДИТЕ Е ПРЕНЕСЕН ВО ОХРИД - дебарчанец тешко ранет со огнено оружје

ПОРАДИ СЕРИОЗНОСТА НА ПОВРЕДИТЕ Е ПРЕНЕСЕН ВО ОХРИД - дебарчанец тешко ранет со огнено оружје

А.И. од Дебар синоќа бил ранет со огнено оружје, а поради сериозноста на повредите, по укажаната прва помош во Општата болница, е транспортиран на лекување во Охрид. Како што изјави за МИА директорот на Болницата, Баки Алили, А.И. имал прострелна отворана рана во горниот десен дел на абдоменот и во горниот дел на десниот бубрег. Немилиот настан се