притисни ентер »

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош
Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денеска се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров), во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денеска се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров), во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно

Делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош денеска без струја

Делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош денеска без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денеска се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров), - во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Поради планираните технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош. Во период од 09:00 до 14:30 часот без струја ќе останат корисниците од селото Волково, дел од улиците „3″, „95″, „100″,„101″ и „103″ и објектот „Ажур” и околината. Во периодот од 09:00 до 11:00

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров), во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Поради планираните технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош. Во период од 09:00 до 14:30 часот без струја ќе останат корисниците од селото Волково, дел од улиците „3“, „95“, „100“,„101“ и „103“ и објектот „Ажур“ и околината. Во периодот од 09:00 до 11:00

Без струја утре делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Без струја утре делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров), во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Поради планираните технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош. Поради планираните технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош. Во период од 09:00 до 14:30 часот

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Без струја делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 09:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (Општина Ѓорче Петров), во периодот од 09:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош утре без струја

Во период од 09:00 до 14:30 часот без струја ќе останат корисниците од селото Волково, дел од улиците „3", „95", „100",„101" и „103" и објектот „Ажур" и околината. Во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од селото Горно Соње (м.в.Под Брег), и во периодот од 09:00 до 15:00 часот дел од улицата „Мирка Гинова"./МИА