притисни ентер »

3 БИЛНИ ИНФУЗИИ ЗА ЛИЦЕ ОД ВАШАТА ГРАДИНА: Оставете ја вашата кожа да одмори од тешките препарати и почестете ја со природна нега
3 БИЛНИ ИНФУЗИИ ЗА ЛИЦЕ ОД ВАШАТА ГРАДИНА: Оставете ја вашата кожа да одмори од тешките препарати и почестете ја со природна нега

3 БИЛНИ ИНФУЗИИ ЗА ЛИЦЕ ОД ВАШАТА ГРАДИНА: Оставете ја вашата кожа да одмори од тешките препарати и почестете ја со природна нега

Природата напредува, па веројатно вашата градина или тераса е зелена и шарена. Ако треба да го третирате лицето со природна козметика и да дозволите кожата да дише, имаме 3 едноставни инфузии за лице направени од растенија во вашата градина. Ако вашата кожа е уморна од индустриски козметички производи и сакате да ја третирате со природна и достапна