притисни ентер »

Османи во работна посета на Франција
Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во посета на Франција на средби со Ле Дриан, Изабел Думон и Александар Адам

Османи во посета на Франција на средби со Ле Дриан, Изабел Думон и Александар Адам

Како што соопшти МНР, покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде ќе оствари средба со советниците во Кабинетот на претседателот, Емануел Макрон, Изабел Думон, надлежна за Континентална Европа и Турција, и со советникот за Европа, Александар Адам. Покрај билатералните односи, на средбата ќе се разговара и за европските

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи Османи престојува во работна посета на Франција, каде ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дриан.  Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде ќе оствари средба со советниците во Кабинетот на претседателот, Емануел Макрон, Изабел Думон, надлежна

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, од денеска престојува во работна посета на Франција, каде што ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дријан. Покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде што ќе оствари средба со советниците во кабинетот на претседателот Емануел Макрон,

Османи во работна посета на Франција: Средби со неколку владини функционери

Османи во работна посета на Франција: Средби со неколку владини функционери

Во работна посета на Франција денес замина, македонскиот министер за надворешни работи, Бујар Османи, кој ќе оствари средби со тамошниот министер за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дриан. Според информациите на Министерството, Османи во рамки на посетата ќе замине и до Елисејската палата, кадешто ќе го очекуваат средби со советниците во Кабинетот

Османи во работна посета на Франција

Османи во работна посета на Франција

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, од денеска ќе престојува во работна посета на Франција, каде ќе оствари средба со министерот за Европа и надворешни работи, Жан-Ив Ле Дриан. Како што соопшти МНР, покрај средбата со својот домаќин, Османи ќе ја посети и Елисејската палата, каде ќе оствари средба со советниците во Кабинетот на претседателот,