притисни ентер »

Во Новата година доживеа семејна трагедија - сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ
Во Новата година доживеа семејна трагедија - сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ

Во Новата година доживеа семејна трагедија - сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ

Познатиот српски пејач Дарко Лазиќ во октомври минатата година преживеа тешка сообраќајна несреќа, а неколку месеци подоцна успешно се опоравува од истата. Поддршката пејачот ја добива секојдневно од своето семејство, пријатели и фанови, а овој пат искрено брзо оздравување му посака и неговиот колега МС Стојан. -Човекот кој не прави грешки обично не

Во Новата година доживеа семејна трагедија, а сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ за лекцијата која ја научил

Во Новата година доживеа семејна трагедија, а сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ за лекцијата која ја научил

Во Новата година доживеа семејна трагедија, а сега пејачот му упати јасна порака на Дарко Лазиќ за лекцијата која ја научил (ФОТО) Познатиот српски пејач Дарко Лазиќ во октомври минатата година преживеа тешка сообраќајна несреќа, а неколку месеци подоцна успешно се опоравува од истата. Поддршката пејачот ја добива секојдневно од своето семејство, пријатели