притисни ентер »

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДКЦ „КАРПОШ“: Во среда ќе се одржи трка на ролери „Возиме кон иднината“
ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДКЦ „КАРПОШ“: Во среда ќе се одржи трка на ролери „Возиме кон иднината“

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДКЦ „КАРПОШ“: Во среда ќе се одржи трка на ролери „Возиме кон иднината“

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат утре ќе ја организира „Ролер трка 2019 “, наречена  „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. – Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019“, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за спортување

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за

ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ: Скопските основци ќе се тркаат со ролерки

ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ: Скопските основци ќе се тркаат со ролерки

Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на најмладите, како и создавање навики за спортување. ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за

На 17 април ,,Ролер трка 2019”  во Скопје

На 17 април ,,Ролер трка 2019” во Скопје

Детскиот културен центар „Карпош“ годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена ,,Возиме кон иднината” а ќе учествуваат  училиштата од градот и околината. Како што информираат од ДКЦ Карпош, целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за спортување. -Со мислата

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од  Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена  „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат  училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

Деца од 30 скопски училишта ќе се тркаат со ролерки

ЈУ Детскиот културен центар „Карпош“ со поддршка од Град Скопје, годинава по осми пат ќе организира „Ролер трка 2019 “, наречена „Возиме кон иднината“. Во оваа спортска манифестација ќе учествуваат училиштата од градот и околината. Целта на оваа рекреативна масовна акција е развивање на спортскиот дух на нашите најмлади, како и создавање навики за