притисни ентер »

„Јавна соба“ повторно активна: Масовно се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

„Јавна соба“ повторно активна: Масовно се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна. Експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки се споделуваат со околу 5.600 членови на групата , објави Сител. Телевизијата објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата биле објавени една нејзина фотографија

МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ: ПОВТОРНО ЕКСПЛОДИРА СКАНДАЛОТ “ЈАВНА СОБА” СО ГОЛИ СЛИКИ ОД ДЕВОЈКИ

МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ: ПОВТОРНО ЕКСПЛОДИРА СКАНДАЛОТ “ЈАВНА СОБА” СО ГОЛИ СЛИКИ ОД ДЕВОЈКИ

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна. Експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки се споделуваат со околу 5.600 членови на групата, објави Сител . Телевизијата објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата биле објавени една нејзина фотографија

Повторно отворена „Јавна соба“ – групата на која се споделуваа експлицитни фотографии

Повторно отворена „Јавна соба“ – групата на која се споделуваа експлицитни фотографии

Во „Јавна соба“ минатата година ова време беа регистрирани околу 7.000 корисници кои си разменуваа експлицитни фотографии од девојки од Македонија, некои и малолетни кога минатата година полицијата наводно ја згасна групата на Телеграм за што пишуваше и „Слободен печат“. Според последните објави на Фејсбук групата е повторно активна, и го прави истото:

Групата „Јавна соба“повторно активна, членовите ја бараат девојката која ги пријавила

Групата „Јавна соба“повторно активна, членовите ја бараат девојката која ги пријавила

По денешната пријава од страна на девојката од која биле објавени фотографија  во групата „Јавна соба“ на Телеграм членовите во истата ја коментираа и ја бараат. „Курвата отишла во полиција да ја пријави групата што некој пуштила од неа гола слика… Дајте слики да ја видиме..Ќе и ги објавуваме една по една..Да има нервен слом“…се дел од коментарите

Објавени разговори од “Јавна соба”

Објавени разговори од “Јавна соба”

После денешниот прилог за групата Јавна соба членовите во истата ја коментираа и ја бараат девојката која поднела пријава. И групата сеуште постои и не е затворена, пишува во објава на социјалната мрежа Фејсбук.

ГРУПАТА “ЈАВНА СОБА” ПОВТОРНО АКТИВНА: Се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

ГРУПАТА “ЈАВНА СОБА” ПОВТОРНО АКТИВНА: Се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна. Експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки се споделуваат со околу 5.600 членови на групата, објави Сител . Телевизијата објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата биле објавени една нејзина фотографија

„Јавна соба“ повторно активна: Масовно се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

„Јавна соба“ повторно активна: Масовно се објавуваат експлицитни фотографии од македонски девојки

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна. Експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки се споделуваат со околу 5.600 членови на групата, објави Сител. Телевизијата објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата биле објавени една нејзина фотографија

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна, на неа експлицитни фотографии од македонски девојки

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна, на неа експлицитни фотографии од македонски девојки

Групата „Јавна соба“ на Телеграм повторно е активна. Експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки се споделуваат со околу 5.600 членови на групата, објави Сител. Телевизијата објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата биле објавени една нејзина фотографија