притисни ентер »

Патувањето може да ве направи посреќни отколку земањето во брак, вели студијата!
Патувањето може да ве направи посреќни отколку земањето во брак, вели студијата!

Патувањето може да ве направи посреќни отколку земањето во брак, вели студијата!

Не е битно дали патувате со само една торба или пак правите резервација во некој луксузен хотел: сите патувачки искуства позитивно влијаат врз вашето здравје и ви дава значен ефект на ендрофин. За некои луѓе, уживањето може да ги оттргне од помислата за други значајни моменти во нивниот живот како земањето во брак или имањето дете. Booking направиле

Патувањето може да ве направи посреќни од стапувањето во брак

Патувањето може да ве направи посреќни од стапувањето во брак

Испитаниците во истражувањето, кои доаѓале од 17 различни земји, кажале дека многу малку нешта можат да ги направат толку среќни како патувањето. 77% од нив изјавиле дека прават резервација за патување кога сакаат да си го подобрат расположението. Тоа може да ве направи посреќни од другите големи моменти Најинтересниот дел од истражувањето е откритието

Патувањето може да ве направи посреќни од стапувањето во брак

Патувањето може да ве направи посреќни од стапувањето во брак

Без разлика дали патувате само со еден ранец или имате резервација во луксузен хотел, секое патувачко искуство позитивно влијае на вашето здравје и го зголемува лачењето на ендорфинот. За некои луѓе, среќата која ја чувствуваат додека патуваат е поголема од онаа за време на некои големи животни настани како стапувањето во брак. Едно истражување спроведено