притисни ентер »

Голема полициска акција во Скопје:12 уапсени за оружје и дрога, меѓу нив и полицаец
Голема полициска акција во Скопје:12 уапсени за оружје и дрога, меѓу нив и полицаец

Голема полициска акција во Скопје:12 уапсени за оружје и дрога, меѓу нив и полицаец

Полициската акција е реализирана утринава во скопската населба населба Сингелиќ и уште неколку други локации. Акцијата била реализирана во координација со Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција а мета на биле трговци со оружје и дрога. Од МВР потврдија дека акцијата е спроведена но детални информации засега не се споделуваат

Голема акција на МВР во Скопје – уапсени 12 лица, меѓу нив и полицаец

Голема акција на МВР во Скопје – уапсени 12 лица, меѓу нив и полицаец

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации, за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат дека има акција и дека таа се уште во тек,

Голема полициска акција е во тек во Скопје

Голема полициска акција е во тек во Скопје

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации, за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје, потврдуваат за МИА извори блиски до истрагата. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат

Дванаесетмина приведени во голема полициска акција во Скопје

Дванаесетмина приведени во голема полициска акција во Скопје

Досега се приведени 12 лица, меѓу кои и еден полицаец, во голема полициска акција во скопската населба Ченто, објавија повеќе медиуми повикувајќи се на информации од МИА потврдени од извори блиски до истрагата. Во акцијата се апсат лица вмешани во трговија со дрога и оружје. Од МВР потврдуваат дека акцијата е во тек, со што се очекуваат подетални информации

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации, за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје, потврдуваат за МИА извори блиски до истрагата. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации, за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје, потврдуваат за МИА извори блиски до истрагата. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат

ГОЛЕМА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА: Се апсат лица за дрога и оружје во Сингелиќ, меѓу нив и полицаец

ГОЛЕМА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА: Се апсат лица за дрога и оружје во Сингелиќ, меѓу нив и полицаец

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации. Се работи за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат дека има акција и дека таа се уште

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција во Скопје за апсење на лица, инволвирани во трговија со оружје и дрога

Голема полициска акција се спроведува од рано изутрината во Сингелиќ и на други локации, за апсење на лица вмешани во трговија со дрога и оружје, потврдуваат за МИА извори блиски до истрагата. Видливо е полициско присуство во Сингелиќ и на други локации, а според изворите од истрагата приведени се 12 лица, а меѓу нив и еден полицаец. Од МВР потврдуваат