притисни ентер »

Реставрација на Peugeot 205 GTI со Aventure Peugeot
Реставрација на Peugeot 205 GTI со Aventure Peugeot

Реставрација на Peugeot 205 GTI со Aventure Peugeot

По повод 210-годишнината на PEUGEOT, здружението Aventure PEUGEOT подготви нова активност: реставрација и продажба на “vintage“ возила. Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил што е избран

Како дел од прославата за 210 годишнината: Peugeot го реставрира 205 GTi

Како дел од прославата за 210 годишнината: Peugeot го реставрира 205 GTi

Во чест на 210 годишнината на Peugeot асоцијацијата Aventure, Peugeot стартува нов потфат, а се работи за реставрирање и продажба на стари автомобили. Возилата ќе бидат реставрирани во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot – Музеј на Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил кој

Aventure Peugeot – реставрација на иконата 205 GTi

Aventure Peugeot – реставрација на иконата 205 GTi

По повод 210-годишнината на Peugeot, здружението Aventure Peugeot започнува нов проект посветен на реставрација и продажба на ретро возила a овој пат во фокусот е уште една икона на галскиот лав -легендарниот модел 205 GTi… Aventure Peugeot започнува активност за реставрирање на „vintage“ возила од гамата на Peugeot и нивна продажба, a целиот проект

Aventure Peugeot со реставрација на 205 GTi

Aventure Peugeot со реставрација на 205 GTi

По повод 210-годишнината на Peugeot, здружението Aventure Peugeot започнува нов проект посветен на реставрација и продажба на ретро возила Aventure Peugeot започнува активност за реставрирање на „vintage“ возила од гамата на Peugeot и нивна продажба. Целиот проект ќе се одвива во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо каде ќе се реставрираат

Реставрација на Peugeot 205 GTI со Aventure Peugeot

Реставрација на Peugeot 205 GTI со Aventure Peugeot

Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил што е избран за реставрација е исконскиот автомобил: црниот PEUGEOT 205 GTi со мотор 1.9L. Оваа реставрација ќе биде извршена во работилниците на Aventure

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

По повод 210-годишнината на PEUGEOT, здружението Aventure PEUGEOT подготви нова активност: реставрација и продажба на „vintagе“ возила. Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил што е избран

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

По повод 210-годишнината на PEUGEOT, здружението Aventure PEUGEOT подготви нова активност: реставрација и продажба на „vintagе“ возила. Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил што е избран

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

Реставрација на Peugeot 205 GTi со здружението Aventure Peugeot

По повод 210-годишнината на PEUGEOT, здружението Aventure PEUGEOT подготви нова активност: реставрација и продажба на „vintagе“ возила. Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба. Првиот автомобил што е избран

Реставрација на легендарниот Peugeot 205 GTi од експертите на L’Aventure Peugeot

Реставрација на легендарниот Peugeot 205 GTi од експертите на L’Aventure Peugeot

Возилата ќе бидат обновени во работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot во Сошо и ќе добијат сертификат за автентичност на крајот од реставрацијата пред да бидат пуштени во продажба Големиот јубилеј како што е 210. роденден на Peugeot, го инспирираше здружението L’Aventure Peugeot да подготви нова активност: реставрација и продажба на “vintage“