притисни ентер »

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски
Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април  2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен имот, а судот побара и мерка

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Скопје, 16 ,мај 2018 (МИА) - Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април  2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен

Укинат притворот за Поповски

Укинат притворот за Поповски

По понудената гаранција во недвижен имот, судот ја укина мерката притвор за Оливер Поповски, поврзан со настаните од 27 април во Собранието. Основниот суд Скопје 1-Скопје соопшти дека заради обезбедување присуство во текот на постапката на  обвинетиот му се определуваат мерки за претпазилвост. Поповски ќе има обврска да се јавува еднаш неделно на одговорно

Судот ја прифати гаранцијата за Едмонт Темелко за укинување на куќниот притвор

Судот ја прифати гаранцијата за Едмонт Темелко за укинување на куќниот притвор

Судот ја прифати гаранцијата за укинување на куќниот притвор за Едмонд Темелко, обвинет во предметот „Титаник“. „Кривичниот совет постапувајќи по предлог на одбраната на обвинетиот Е.Т. обвинет во предметот со КОК . бр 7/18 од обвинителството означен како „Титаник“, донесе решение со кое го уважи предлогот за укинување на мерката куќен притвор со понудена

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинат е притворот на екс началникот во Минитерството за внатрешни работи Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април 2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко, обвинет во предметот на Специјалнот јавно обвинителство „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април  2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен имот, а судот побара и мерка

Едмонд Темелко и Оливер Поповски ќе се бранат од слобода

Едмонд Темелко и Оливер Поповски ќе се бранат од слобода

Укинат е притворот на екс началникот во МВР Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април 2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен имот, а судот побара и мерка претпазливост,

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Скопје, 16 ,мај 2018 (МИА) - Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април  2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април 2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинати притворите на Едмонд Темелко и Оливер Поповски

Укинат е притворот на екс началникот во МВР Оливер Поповски кој е обвинет за настаните од 27 април  2017 година во Собранието на Република Македонија, како и на градоначалникот на општина Пустец Едмонд Темелко, обвинет во предметот на СЈО „Титаник“. За укинување на притворите за двајцата понудена е гаранција во недвижен имот, а судот побара и мерка