притисни ентер »

НAПНАТИ СТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАСПИЕТЕ: Оваа билка ќе ве смири
НAПНАТИ СТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАСПИЕТЕ: Оваа билка ќе ве смири

НAПНАТИ СТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАСПИЕТЕ: Оваа билка ќе ве смири

Уште Хипократ на своите пациенти токму оваа намирница им ја препорачувал како своевиден лек за смирување. Станува збор за здрава и лековита билка богата со магнезиум, калциум и калиум, кои во комбинација може да ја ублажат напнатоста. depressed woman sitting head in hands in the dark bedroom Станува збор за целерот, нискокалорично растение кое содржи

Постојано сте нервозни? Оваа билка го намалува стресот

Постојано сте нервозни? Оваа билка го намалува стресот

Уште Хипократ на своите пациенти токму оваа намирница им ја препорачувал како своевиден лек за смирување. Станува збор за здрава и лековита билка богата со магнезиум, калциум и калиум, кои во комбинација може да ја ублажат напнатоста. Станува збор за целерот, нискокалорично растение кое содржи висок процент течности, па многумина го сметаат и за идеален