притисни ентер »

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата
Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Две лица се уапсени во Албанија под обвинение дека во главниот град Тирана, вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин. Според информациите од албанските медиуми, киднаперите барале 250 илјади евра. Во рамки на полициската акција, уапсени биле двајца жители на Тирана на возраст од 41 и 42 години, а како што се пренесува, од слобода ќе се брани

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Албанската полиција уапсила две лица под обинение дека во Тирана вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин, кому му барале 250.000 евра. Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција „ Lake“, уапсени се Алберт Џ.(41), и Сокол М. (42), жители на Тирана, додека од слобода ќе се брани Суби Е.(50) жител

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Две лица се уапсени во Албанија под обвинение дека во главниот град Тирана, вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин. Според информациите од албанските медиуми, киднаперите барале 250 илјади евра. Во рамки на полициската акција, уапсени биле двајца жители на Тирана на возраст од 41 и 42 години, а како што се пренесува, од слобода ќе се брани

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Албанската полиција уапсила две лица под обинеие дека во Тирана вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин, кому му барале 250.000 евра. Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција „ Lake“, уапсени се Алберт Џ.(41), и Сокол М. (42), жители на Тирана, додека од слобода ќе се брани Суби Е.(50) жител на

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција „ Lake", уапсени се Алберт Џ.(41), и Сокол М. (42), жители на Тирана, додека од слобода ќе се брани Суби Е.(50) жител на Струга, Македонија. -Тројцата граѓани во соработка еден со друг кај планината Фарка,во близина на седиштето на Архиепископијата во Тирана, го киднапирале

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, му барале 250.000 евра

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, му барале 250.000 евра

Албанската полиција уапсила две лица под обинеие дека во Тирана вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин, кому му барале. Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција „ Lake”, уапсени се Алберт Џ.(41), и Сокол М. (42), жители на Тирана, додека од слобода ќе се брани Суби Е.(50) жител на Струга, Македонија

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Разбојници барале 250.000 евра за Македонец киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Две лица се уапсени во Албанија под обвинение дека во главниот град Тирана, вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин. Според информациите од албанските медиуми, киднаперите барале 250 илјади евра. Во рамки на полициската акција, уапсени биле двајца жители на Тирана на возраст од 41 и 42 години, а како што се пренесува, од слобода ќе се брани

Киднапиран Македонец во Тирана, киднаперите барале 250 илјади евра да го ослободат

Киднапиран Македонец во Тирана, киднаперите барале 250 илјади евра да го ослободат

За да го ослободат, под закана со оружје, барале сума од 250.000 евра, пренесуваат полициско соопштение албанските медиуми. Албанската полиција уапсила две лица под обинение дека во Тирана вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин, кому му барале 250.000 евра. Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Македонски државјанин киднапиран во Тирана, го спасила полицијата

Албанската полиција уапсила две лица под обинеие дека во Тирана вчера киднапирале 23-годишен македонски државјанин, кому му барале 250.000 евра. Судија на претходна постапка им одредил мерка притвор. Во рамки на полициската акција „ Lake“, уапсени се Алберт Џ.(41), и Сокол М. (42), жители на Тирана, додека од слобода ќе се брани Суби Е.(50) жител на