притисни ентер »

Влатко Огненовски: Сега знам што е љубов на прв поглед
Влатко Огненовски: Сега знам што е љубов на прв поглед

Влатко Огненовски: Сега знам што е љубов на прв поглед

После Швајцарија и Америка, зимава, шеф Влатко Огненовски отиде да ги прошири своите активности и во Киев, ама бизнис планот падна во сенка кога пред очи му се појави Украинката Олга-која наскоро ќе стане и македонска снаа Нашиот амбасадор во светот на гастрономијата, шеф Влатко Огненовски конечно ја најде жената од соништата. Станува збор за Украинката

Влатко Огненовски: Сега знам што е љубов на прв поглед

Влатко Огненовски: Сега знам што е љубов на прв поглед

После Швајцарија и Америка, зимава, шеф Влатко Огненовски отиде да ги прошири своите активности и во Киев, ама бизнис планот падна во сенка кога пред очи му се појави Украинката Олга-која наскоро ќе стане и македонска снаа Нашиот амбасадор во светот на гастрономијата, шеф Влатко Огненовски конечно ја најде жената од соништата. Станува збор за Украинката

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот (ФОТО) Требаше да биде банкар… По теркот  на неговите родители… Да ја продолжи семејната традиција, ама… Наместо зад шалтерот или крај сефот, заврши крај шпоретот во кујната! А таму, како што е банкарот на Лила  најпознатиот и најпопуларен

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Требаше да биде банкар… По теркот  на неговите родители… Да ја продолжи семејната традиција, ама… Наместо зад шалтерот или крај сефот, заврши крај шпоретот во кујната! А таму, како што е банкарот на Лила  најпознатиот и најпопуларен банкар, така и Шеф Влатко Огненовски стана најпознатиот готвач  во Македонија, а можби и пошироко… Волшебник во кујната,

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Шеф Влатко Огненовски „легна на брашно“, подготвен да „рипне во тавче“: Убавата Украинка Олга му го зачини животот

Требаше да биде банкар… По теркот  на неговите родители… Да ја продолжи семејната традиција, ама… Наместо зад шалтерот или крај сефот, заврши крај шпоретот во кујната! А таму, како што е банкарот на Лила  најпознатиот и најпопуларен банкар, така и Шеф Влатко Огненовски стана најпознатиот готвач  во Македонија, а можби и пошироко… Волшебник во кујната,