притисни ентер »

МЗТ Скопје во преговори со Симиќ
МЗТ Скопје во преговори со Симиќ

МЗТ Скопје во преговори со Симиќ

МЗТ Скопје ја освои двојната круна на домашната сцена, во меѓувреме беше договорено продолжување на соработката со тренерот Васко Атанасов, а сега погледите се насочуваат кон засилување на играчкиот ростер. Високо на листата со желби на аеродромци се наоѓа Теодор Симиќ, кој во наредниот период би можел и официјално да потпише договор со МЗТ и да стане