притисни ентер »

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони
Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучи на невообичаен начин да врши продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони

Xiaomi воведе иновативен начин на продавање на своите смартфони

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучи на невообичаен начин да врши продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои

Mi Express Kiosk – вендинг машина за паметни телефони

Mi Express Kiosk – вендинг машина за паметни телефони

Фото: Twitter Кинескиот производител на мобилни уреди, Xiaomi на малку невообичаен начин ќе ги продава своите мобилни телефони на индискиот пазар. Станува збор за Mi Express Kiosk, вендинг машина преку којашто купувачите сами може да си изберат паметен телефон или некој додаток. Оваа вендинг машина ќе функционира како и вообичаените машини на коишто

Xiaomi вовел иновативен начин на продавање на своите уреди

Xiaomi вовел иновативен начин на продавање на своите уреди

Xiaomi е се повеќе популарен на големиот индиски пазар за паметни телефони. Оваа компанија, позната по тоа што за разлика од конкуренцијата, не вложува многу пари во маркетингот, одлучила на невообичаен начин да продава кога станува збор за паметни телефони. Mi Express Kiosk иницијативата, на индискиот пазар донесе уреди за самопослужување на кои клиентите