притисни ентер »

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето
Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

Турските актери Фахрие Евџен и Бурак Озчивит , или познати како Неџла и Бали Бег, се на одмор во  Бодрум. Славните турски актери беа фотографирани од папараците додека уживаа покрај базен. 33-годишната актерка позната која неодамна се породи со синот Каран, му позираше на сопругот во црвена облека. Но папраците ја фатија и со костим за капење, па откако

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

Турските актери Фахрие Евџен и Бурак Озчивит, или познати како Неџла и Бали Бег, се на одмор во  Бодрум. Славните турски актери беа фотографирани од папараците додека уживаа покрај базен. 33-годишната актерка, која неодамна се породи со синот Каран, му позираше на сопругот во црвена облека. Но папраците ја фатија и со костим за капење, па откако ги

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

Неџла мака мачи со килограмите по породувањето

ИЗВОР Скопје24 | август 15, 2019 Турските актери Фахрие Евџен и Бурак Озчивит, или познати како Неџла и Бали Бег, се на одмор во Бодрум. Славните турски актери беа фотографирани од папараците додека уживаа покрај базен. 33-годишната актерка, која неодамна се породи со синот Каран, му позираше на сопругот во црвена облека. Но папраците ја фатија и со

Турските актери Фахрие Евџен и Бурак Озчивит со ...

Турските актери Фахрие Евџен и Бурак Озчивит со ...

Во овие пеколно жешки денови, Фахрие Евџен и Бурак Озчивит се разладуваа во Бодрум. Славните турски актери беа фотографирани од папараците додека уживаа во и покрај базен, а нивното синче Каран заедно со дадилка ги гледаше од куќата. View this post on Instagram A post shared [email protected]) on Aug 14, 2019 at 5:13am PDT 33-годишната актерка позната

ПАПАРАЦИTE ГИ „УЛОВИJA“: Додека Фахрие и Бурак уживаат покрај домашниот базен, погледнете кој ги ѕиpkа

ПАПАРАЦИTE ГИ „УЛОВИJA“: Додека Фахрие и Бурак уживаат покрај домашниот базен, погледнете кој ги ѕиpkа

Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители. Бидејќи бебенцето им е мало, тие нe отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом. Папараците успеаја да направат неколку фотографии во нивниот двор, додека Фахрие позиpa, а Бурак ја фотографира. Од приложеното може да се

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето

ИЗВОР Скопје24 | август 15, 2019 Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители. Бидејќи бебенцето им е мало, тие не отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом. Папараците успеаја да направат неколку фотографии во нивниот двор, додека Фахрие позира, а Бурак ја фотографира

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето

фото:инсатграм Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители. Бидејќи бебенцето им е мало, тие не отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом. Папараците успеаја да направт неколку фотографии во нивниот двор, додека Фахрие позира, а Бурак ја фотографира. Од приложеното