притисни ентер »

Морина пристигна на Косово
Морина пристигна на Косово

Морина пристигна на Косово

Вечерва околу 19 часот, поранешниот војник на ОВК, Томор Морина, пристигна во Косово, откако денеска беше ослободен од притвор во земјава. Србија бараше екстрадиција на Морина. Како што пренесе Коха.нет , Морина не сакал да даде изјава на граничниот премин Блаце, а членови на неговото семејство потврдиле дека неговото здравје е добро и дека бил добро

Морина пристигна на Косово

Морина пристигна на Косово

Вечерва околу 19 часот, поранешниот војник на ОВК, Томор Морина, пристигна во Косово, откако денеска беше ослободен од притвор во земјава. Србија бараше екстрадиција на Морина. Како што пренесе Коха.нет , Морина не сакал да даде изјава на граничниот премин Блаце, а членови на неговото семејство потврдиле дека неговото здравје е добро и дека бил добро

Поранешниот припадник на ОВК, Томор Морина се врати на Косово

Поранешниот припадник на ОВК, Томор Морина се врати на Косово

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена

По излегувањето од притвор, Морина се врати во Косово

По излегувањето од притвор, Морина се врати во Косово

Поранешниот член на Ослободителната војска на Косово (ОВК), Томор Морина, по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовските медиуми објавиле видео и информација дека Морина влегол во Косово околу 19 часот на граничниот премин „Блаце“. Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членовите на неговото семејство изјавиле дека

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово

Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена состојба и бил добро третиран од властите во Северна Македонија. Претходно неговиот адвокат Насер

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово

Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена состојба и бил добро третиран од властите во Северна Македонија. Претходно неговиот адвокат Насер

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена

Морина се врати во Косово, бил добро третиран од македонските власти

Морина се врати во Косово, бил добро третиран од македонските власти

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека

Морина се врати на Косово

Морина се врати на Косово

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра здравствена