притисни ентер »

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода
Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска, поради преповрзување од стара на нова мрежа за улицата Димо Хаџи Димов со раскрсницата со улицата Народни херои, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Димо Хаџи Димов бр: 72 и бр: 74 од 8.30 до завршување на интервенцијата во општина Кисела Вода.

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска, поради преповрзување од стара на нова мрежа за улицата Димо Хаџи Димов со раскрсницата со улицата Народни херои, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Димо Хаџи Димов бр: 72 и бр: 74 од 8.30 до завршување на интервенцијата во општина Кисела Вода.

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска, поради преповрзување од стара на нова мрежа за улицата Димо Хаџи Димов со раскрсницата со улицата Народни херои, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Димо Хаџи Димов бр: 72 и бр: 74 од 8.30 до завршување на интервенцијата во општина Кисела Вода.

Без вода неколку делови од општина Кисела Вода

Без вода неколку делови од општина Кисела Вода

Неколку делови од општина Кисела Вода денеска ќе бидат без вода поради поврзување од стара во нова мрежа. Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска, поради преповрзување од стара на нова мрежа за улицата Димо Хаџи Димов со раскрсницата со улицата Народни херои, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Димо Хаџи Димов бр:

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Прекинато водоснабдување во делови од општина Кисела Вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска, поради преповрзување од стара на нова мрежа за улицата Димо Хаџи Димов со раскрсницата со улицата Народни херои, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Димо Хаџи Димов бр: 72 и бр: 74 од 8.30 до завршување на интервенцијата во општина Кисела Вода.

Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода денеска ќе останат корисниците од улица „Димо Хаџидимов“ и дел од улица „Божидар Аџија“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот во водоснабдувањето е поради преповрзување на стара со нова мрежа ф 200 на улица „Димо Хаџидомов“ бб. Текстот Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“ е превземен од А1он .

Дел од Кисела Вода утре без вода

Дел од Кисела Вода утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека  на ден 18.03.2023 (сабота) поради преповрзување од стара на нова мрежа за ул Димо Хаџидимов со раскрсница со ул Народни Херои прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од ул Димо Хаџидимов бр 72 и бр 74. Прекинот ќе биде од 08:30 до завршување на интервенцијата (општина Кисела Вода).

Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“ Б.Б. Пред 1 минута Без вода/ Фото: Архива на „Слободен печат“ Без вода денеска ќе останат корисниците од улица „Димо Хаџидимов“ и дел од улица „Божидар Аџија“. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот во водоснабдувањето е поради преповрзување

Дел од Скопје ќе остане без вода

Дел од Скопје ќе остане без вода

Дел од Скопје ќе остане без вода На ден 17.03.2023, поради преповрзување на стара со нова мрежа ф 200 на ул.„Димо Хаџидомов“ бб,   прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул „Димо Хаџидимов“  и дел од улица „Божидар Аџија“. Прекинот ќе трае од 08:30 часот до завршување на интервенцијата.

Без вода денеска улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода денеска улица „Димо Хаџидимов“ и дел од „Божидар Аџија“

Без вода денеска ќе останат корисниците од улица „Димо Хаџидимов“ и дел од улица „Божидар Аџија“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот во водоснабдувањето е поради преповрзување на стара со нова мрежа ф 200 на улица „Димо Хаџидомов“ бб.